Billetter Flyte Parade av Karneval Maspalomas 2020 – 14.03.2020

Comunicado de última hora de la Consejería de Turismo: 11/03/2020-21:00h

Regjeringen på Kanariøyene har nettopp suspendert i ettermiddag 11. mars 2020 alle akter med mer enn 1000 mennesker etter indikasjonene fra Helsedepartementet som forhindring av kontakt med Covid-19, som byrådet for San Bartolomé de Tirajana at Maspalomas Parade planlagt til neste lørdag 14. mars 2020 er suspendert (Nedenfor offisiell uttalelse). 11. mars 2020

La imagen puede contener: texto

Billetter flyte Parade av Karneval Maspalomas 2020 – Kom med oss!

Lørdag 14. mars 20
Kom på vognen! Kom og leve karnevalet!

Inkluderer i tillegg til pride parade tur:

* Åpen bar med Premium drikke
* Mat og snacks
* Den beste musikk med DJ Kilian Noda, mer som 10000w
* Kvalifisert personell og sikkerhet personale
* Flyte med eget wc gå

Billett prisene: €90

Kjøp billetten ved å klikke HER eller kontakt oss: 0034 638 16 97 95

Ikke glipp av denne unike opplevelsen hvis du besøker sør på Gran Canaria på  14 Mars !! – Bestill NÅ!! Vi har fortsatt tilgjengelighet!!

Betingelser og mer informasjon:

 • Flyterne den ene er en etasje og de andre 2 etasjene, er godkjent og oppfyller forskriftene for turen som kreves av byrådet, karnevalorganisasjonen og som er i kraft av loven.
 • Ulykkesforsikringen til deltakerne er inkludert i den endelige prisen på billetten, de er nominative, så du trenger de fulle navnene og IDen til deltakerne maksimalt 24 timer før arrangementet begynner. Selskapet har også en ansvarsforsikring for ridning.
 • Deltakere som kommer på flyten må komme i forkledning, drakten er gratis og er ikke inkludert i billettprisen.
 • Det tas ingen reservasjoner.
 • Åpning av dører: 16: 00-16: 30h. Normalt begynner turen i Avda Europa i Playa del Inlgés kl. 17:00, vil reise gjennom hovedpulsåren i byen og vil ende i områdene som er utpekt av byrådet rundt kl. 12.00. Hvis det er variasjon i ruten eller avgangstiden, vil det bli varslet på forhånd. Planen, datoene og ruten er underlagt variasjoner av byrådet eller den offisielle karnevalsorganisasjonen, selskapet er ikke ansvarlig for disse modifikasjonene eller avlysningen av arrangementet av byrådet eller den offisielle karnevalsorganisasjonen.
 • Deltakerne må være over 18 år.
 • Når billetten er kjøpt, vil ingen refusjon eller bytte være mulig. Billettene er nominative og ikke overførbare, det ville bare være mulig å bytte billettholder med uttrykkelig samtykke fra selskapet og opptil 48 timer før arrangementet, i så fall vil de nye dataene bli varslet via e-post, navn og ID til den nye deltakeren for å inkludere det i ulykkesforsikring.
 • Salg av billetter er forbudt.
 • I tilfelle Cavalcade blir avlyst av byrådet på grunn av force majeure som vær, sikkerhetstiltak, sanitære tiltak, forstyrrelser osv., Vil det ikke være mulig å tilbakebetale mengden billetter.
 • I tilfelle at arrangementet avlyses på grunn av direkte årsaker til selskapet, vil et alternativ som ligner klienten bli tilbudt uten ekstra kostnad.
 • Retten til opptak forbeholdes.
 • info / whatsapp: 638 16 97 95 eller for gruppetilbud.

Som selskap er du velkommen til å samarbeide med oss som sponsor, ikke nøl med ta kontakt oss info@carrozacarnavalcanario.com